ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 1,5 кг агнешки чревца, 300 мл бульон, 125 г масло, 1 ч.л. доматено пюре, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 2-3 връзки пресен лук, 2-3 стръка джоджен, 1/2 връзка магданоз, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: Чревцата се измиват много добре в студена вода /някои домакини ги обръщат с пръчки и измиват допълнително!/, сплитат се на плитки и се нареждат в тавичка. Във врящия бульон се слагат маслото и доматеното пюре, а след това постепенно и като се разбърква се прибавя брашното. Чревцата се заливат с получения сос, поръсват се с червения пипер, ситно нарязаните лук, джоджен и магданоз и се пекат във фурната до готовност. При поднасянето се поливат със соса.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810660
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021