ГОРЕЩО
МЕЧТИТЕ ИМ РОЗОВИ, ГЛУПОСТИТЕ ИМ - НА ТЪРКАЛЕТА: Някой да спре ППДБ да се резилят как щели да имат 121 депутати в следващия парламент
МЪЛНИЕНОСНА НОВИНА! Володимир Зеленски обяви: Украйна се отказва от НАТО
Балабанов им РАЗКАЗА ИГРАТА: Асен е бащата на финансовия хаос. Божанов, не се прави, че не помниш какво правеше в кабинета на Пеевски
СТРАШНО Е: 27 км достигна опашката от тирове на границата ни с Турция
АНАТОМИЯ НА ЕДИН ОРГАНИЗИРАН ПРЕВРАТ: Радев, Бобоков, Маджо, Божков, Фараона и генерал Решетников са новото ОФ, което иска да вземе властта
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 1,5 кг агнешки чревца, 300 мл бульон, 125 г масло, 1 ч.л. доматено пюре, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 2-3 връзки пресен лук, 2-3 стръка джоджен, 1/2 връзка магданоз, сол.
препоръчано
Начин на приготвяне: Чревцата се измиват много добре в студена вода /някои домакини ги обръщат с пръчки и измиват допълнително!/, сплитат се на плитки и се нареждат в тавичка. Във врящия бульон се слагат маслото и доматеното пюре, а след това постепенно и като се разбърква се прибавя брашното. Чревцата се заливат с получения сос, поръсват се с червения пипер, ситно нарязаните лук, джоджен и магданоз и се пекат във фурната до готовност. При поднасянето се поливат със соса.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1300881
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
305817
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
274326
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
111255
на 26.04.2021


