ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
1,5 кг агнешки чревца, 300 мл бульон, 125 г масло, 1 ч.л. доматено пюре, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, 2-3 връзки пресен лук, 2-3 стръка джоджен, 1/2 връзка магданоз, сол.
Начин на приготвяне:
Чревцата се измиват много добре в студена вода /някои домакини ги обръщат с пръчки и измиват допълнително!/, сплитат се на плитки и се нареждат в тавичка. Във врящия бульон се слагат маслото и доматеното пюре, а след това постепенно и като се разбърква се прибавя брашното. Чревцата се заливат с получения сос, поръсват се с червения пипер, ситно нарязаните лук, джоджен и магданоз и се пекат във фурната до готовност.
При поднасянето се поливат със соса.
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


