BG EN

Шеф Никола от Хелс Китчън учи звезди на италиански манджи

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Шеф Никола от Хелс Китчън учи звезди на италиански манджи

7050
на 06.10.2020
Шеф Никола от Хелс Китчън учи звезди на италиански манджи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-атрактивният участник от Хелс Китчън шеф Никола Симеонов предприе ново предизвикателство - организира готварски курсове.

препоръчано

Първият такъв ще е на тема Италианска кулинария и ще се проведе на 10-ти и 24-ти октомври в сградата на Професионалната гимназия по Туризъм. В обученията може да се включи всеки, който обича да готви, като всеки път Ники ще кани и по две гост звезди, на които кулинарните умения не са им чужди. На 10-ти октомври престилки ще сложат тв водещата и най-красивата синоптичка на БНТ Ева Кикерезова и Мисис България Станислава Андреева. Обученията ще бъдат снимани на живо и ще се излъчват във ФБ страниците на Никола Симеонов.

"Идеята ми дойде след "Хелс Китчън", когато много хора започнаха да ме търсят с най-различни кулинарни въпроси. Прекарвах доста време, отговаряйки им, и просто реших да създам свой курс за италианска кухня, тъй като почти цял живот съм работил в италиански ресторанти. За съжаление, заради Covid-19 излязохме в карантина и компенсирах с лайфовете във фейсбук. Те се приеха много добре и това ме мотивира още повече, когато се успокои положението покрай вируса, да направя курс, реален, далеч от виртуалното пространство, за да съм максимално полезен на интересуващите се от моите рецепти и съвети." - споделя Ники Симеонов, който след като работи с Гордън Рамзи, мечтае в София да направи свой ресторант със звезда Мишлен.

Шеф Симеонов е подготвил la bella програма за своя курс - ще се приготвят тортелини, талиатели, аранчини, ризото, домашна рикота и др. От малък се интересувам от готвене. Когато майка ми готвеше, ходех при нея и задавах различни въпроси, гледах какво прави. Винаги ми е било интересно, но никога не съм си мислел, че ще стана готвач, казва Никола.

До момента, в който вуйчо ми не отвори квартално заведение. Започнах като сервитьор, но нямаше в началото достатъчно готвачи в кухнята и започнах да работя и като заготовчик. Все още помня първата вечер, в която взех смяна, и в която подготвях храна, а не само заготовки. След това се чувствах като супергерой и разбрах, че не искам да се занимавам с нищо друго, освен да готвя".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за Деня на студентите: Стрелецът да внимава с щедростта, неочаквани пари за Водолея САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за Деня на студентите: Стрелецът да внимава с щедростта, неочаквани пари за Водолея
ПИК TV x
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО) Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК