ГОРЕЩО
БСП регистрира евролистата си с водач Кристиан Вигенин, Нинова се размечта за петима в ЕП
ГАВРА! Киро опозори училище-светиня в Копривщица (СНИМКИ)
КАРЪЩИНА: Ген. Наско аха да спаси "Промяната" от контрабандните драми и пудела с пачките, но не станал герой заради МВР-къртица
НАПРЕЖЕНИЕ РАДЕВ-ГЛАВЧЕВ: Доверен човек на президента с яростни критики срещу служебния кабинет
Български зет се бори за кметския пост в Лондон
Последвайте ни в Google News Showcase
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че след термична обработка от теглото им, което е 84 грама, се губи едва един грам.
препоръчано
Това е водното съдържание, обяснява Петров. Той сподели, че е шокиран, защото не е очаквал такъв резултат.
„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
свързани новини
Шеф Петров спаси дядо, хванат да краде вафла от магазин
54433
на 17.04.2014
Фермерите искат гаранционен фонд за щети
4767
преди 40 минути
ГАВРА! Киро опозори училище-светиня в Копривщица (СНИМКИ)
133761
преди 2 часа