ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.
препоръчано
Начин на приготвяне: На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810660
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021