ГОРЕЩО
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.
препоръчано
Начин на приготвяне: На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1285212
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
303148
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
271608
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
108564
на 26.04.2021


