ГОРЕЩО
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ТРАГЕДИЯ! 16-годишно момиче скочи от висок етаж на блок в Пловдив
ПОТОПЪТ В БУРГАСКО! Задействаха BG-ALERT - кметът на Приморско предупреди кои са най-критичните места
ИЗВЪНРЕДНО! Млад мъж е прострелян в центъра на София
ВАЛЕЖИТЕ СПИРАТ! Остава облачно и мъгливо, морето е бурно (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.
Начин на приготвяне:
На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.
Сладкиш със сини сливи
407398
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335854
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


