Шиш кебап с дроб

Читателски рецепти

Шиш кебап с дроб

7991
на 02.10.2013
Шиш кебап с дроб
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти:

препоръчано

500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.

Начин на приготвяне:

На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО)
ново
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК