ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК! Стана ясно кой е мъжът, прострелял Роберт Фицо (СНИМКИ/ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Животът на Роберт Фицо е в опасност, следващите часове са решаващи
Правителството осъди атаката срещу словашкия премиер
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може да защити родното производство, ПП саботираха земеделския сектор (СНИМКИ)
Нинова първа от българските политици реагира за стрелбата по Роберт Фицо
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
500 г агнешко месо, 500 г агнешки черен дроб, було, 300 г чревца,125 г масло, сол, червен пипер, черен пипер.
Начин на приготвяне:
На голям шиш се нанизват парчета от черния дроб, като се редуват с парчета агнешко месо. Предварително всичко е посолено и поръсено със сол, черен и червен пипер. След като нареждането приключи, шишът се увива 2-3 пъти в булото и отгоре се усукват суровите чревца. Намазва се с масло и се върти на жар, така че да се опече равномерно.
Сладкиш със сини сливи
341980
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315781
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87898
на 26.02.2019
Джолан в питка
136254
на 05.06.2018