ГОРЕЩО
СЪТРЕСЕНИЯТА ПРОДЪЛЖАВАТ! И братът на Ани Цолова си тръгва от бТВ - става електротехник
От ските в казиното: най-добрите игрални зали в зимни курорти
Прокуратурата с официален протест срещу пускането на бившия директор на 138-о, поставил камери във WC-то
КАКВО СЕ СЛУЧВА В бТВ? Плъзна слух, че чистачка, гримьор и фризьор единствени се застъпили за Цънцарова
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Назначиха денонощна охрана на двете основни свидетелки по делото срещу Благомир Коцев
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Анелия Терзиева
препоръчано
Необходими продукти:
800 г свинско филе
1 морков
1 глава чесън
100 г сланина
1 к.ч. бяло вино
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме чесъна, моркова, сланината на ситно. С нож “надупчваме” месото. Във всеки прорез поставяме по едно парченце от гореизброените продукти. Подправяме със сол и черен пипер. Заливаме месото с кафена чашка бяло вино и кафена чашка вода. Печем под фолио за около 40 мин. Откриваме и печем без фолио за още около 40 мин. По желание можем да направим сос от течността, в която се е пекло месото. Поднасяме с гарнитура по избор.
Сладкиш със сини сливи
415832
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336231
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97556
на 26.02.2019
Джолан в питка
147994
на 05.06.2018


