ГОРЕЩО
Деница Сачева поиска шефовете на БТВ да кажат наистина ли Цънцарова е уволнена и защо
ГОРЕЩА ТЕМА! Депутатите от ДПС-Ново начало поискаха твърди мерки от институциите срещу спекулантите
"Топлофикация Перник" възстанови топлоподаването
ШОК! Вижте какво показвала една от камерите в мъжките тоалетни на 138-о училище, монтирана от извратения директор… (СНИМКА)
TravelLove – пътуванията започват тук
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Анелия Терзиева
препоръчано
Необходими продукти:
800 г свинско филе
1 морков
1 глава чесън
100 г сланина
1 к.ч. бяло вино
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме чесъна, моркова, сланината на ситно. С нож “надупчваме” месото. Във всеки прорез поставяме по едно парченце от гореизброените продукти. Подправяме със сол и черен пипер. Заливаме месото с кафена чашка бяло вино и кафена чашка вода. Печем под фолио за около 40 мин. Откриваме и печем без фолио за още около 40 мин. По желание можем да направим сос от течността, в която се е пекло месото. Поднасяме с гарнитура по избор.
Сладкиш със сини сливи
414079
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336088
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97451
на 26.02.2019
Джолан в питка
147885
на 05.06.2018


