ГОРЕЩО
ТОТАЛЕН ШОК! Ивайло Мирчев се закани да реже главата на министъра на енергетиката (ВИДЕО)
Андролова с прогноза: Обмисля се бъдеща коалиция, в която либералите ще бъдат прецакани
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Аз не скачам и съм дебел! И съм щастлив, че съм дебел, а не дебил! Няма как да се вържа на про100кики, Асеня, Рашков, Мирчев, Резидента, Мечо гел, Ивилинчо, Копейки и Пепейки...
Известен адвокат ПОКАЗА откровените глупости за бройката на протестиращите и как Манол Пейков, Асен Василев и Белобрадова трансформират геометрията
БЪРЗИ МИСЛИ ЗА ПРОТЕСТА: 50% концерт и 50% митинг. Който сее ветрове, жъне бури и прокуратури
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Елка Овчарова, Варна
препоръчано
Необходими продукти:
За карамела:
1 ч.ч. захар
вода
За плънката:
3 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. скучани орехи
5-6 ябълки
10 г бакпулвер
2 ванилии
Начин на приготвяне:
Карамелизирайте захарта и водата, изсипете сместа в тава. Обелете и нарежете ябълките на кубчета и ги поръсете с орехите. Изсипете сместа върху карамела. В купа разбийте яйцата и захарта на пяна. Прибавете брашното размесено с бакпулвер и ванилията. Тази смес изсипете върху ябълките. Сладкишът се пече в умерена фурна на 180 градуса. След като е готов, се обръща, като че карамелът да остане отгоре. Става страхотен!
Да Ви е сладко!
Сладкиш със сини сливи
410242
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335987
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


