ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
FT: Николай Младенов може да оглави ръководството на Газа
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
5 яйца
1 консерва домати
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
2 склидки чесън
1 глава лук
магданоз
сол
препоръчано
Начин на приготвяне:
Запържва се лука, към него се добавя консервата от домати. Когато заври се добавят магданоза, счуканите скилидки чесън, червения пипер, солта и брашното.
Оставя се да ври докато се сгъсти.
Предварително измити с хладка вода, яйцата се счупват и пускат във вряща подсолена и подкиселена вода. Варят се до пълно забулване и втвърдяване на белтъка и се изваждат с решетеста лъжица. Ястието се поднася, като в чинията се поставят две забулени яйца, които се заливат с доматения сос.
Баница с пиле и извара
244580
на 11.02.2021
Вълшебни десерти с локум
485487
на 04.01.2021
Домашна пица със салам
268058
на 11.10.2020
Агнешко кълцано месо в було
206365
на 04.05.2020


