ГОРЕЩО
Ще оставят ли "закостенелите мозъци" съдбата на България и децата си в ръцете на "Хелоу Кити"-политиците?
Илхан Андай: МВР има само чай и витамини срещу вируса "купуване на гласове". Антибиотикът са...
Земетресение люшна Пазарджишко
ОТ ДНЕС: Пускат парното в София
Георги Марков с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА пред ПИК: Остават 15 дни до блестящата победа на Тръмп! 35 години след падането на Берлинската стена ще падат режимите на Сорос в Европа - на мода ще е Виктор Орбан
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
5 яйца
1 консерва домати
1 с.л. брашно
1 с.л. червен пипер
2 склидки чесън
1 глава лук
магданоз
сол
препоръчано
Начин на приготвяне:
Запържва се лука, към него се добавя консервата от домати. Когато заври се добавят магданоза, счуканите скилидки чесън, червения пипер, солта и брашното.
Оставя се да ври докато се сгъсти.
Предварително измити с хладка вода, яйцата се счупват и пускат във вряща подсолена и подкиселена вода. Варят се до пълно забулване и втвърдяване на белтъка и се изваждат с решетеста лъжица. Ястието се поднася, като в чинията се поставят две забулени яйца, които се заливат с доматения сос.
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250510
на 18.05.2021
Козунак с бадеми и кафява захар
181564
на 21.04.2021
Баница с пиле и извара
235159
на 11.02.2021