ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти:
препоръчано
2 моркова, 350 г грах от консерва, 350 г печурки, 350 г зелен фасул от консерва, 400 г тиквички, 1 с.л. олио, сок от лимон, сол и черен пипер.
Начин на приготвяне:
Морковите и гъбите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на парчета. Тиквичките, нарязани на дребни парчета се смесват с олиото, лимоновия сок, солта и черния пипер. В правоъгълна тавичка за кекс, намазана с масло, се нареждат ред фасул, ред тиквички, ред моркови, пак ред тиквички, ред гъби и т. н. до изчерпване на продуктите. Тавичката се покрива с фолио, поставя се на водна баня и ястието се пече 20 минути във фурна, загрята до 250 градуса.
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


