"Оная" снимка на Станишев и Вигенин отпушила делото "Галерия"?

ЧАС ПИК

"Оная" снимка на Станишев и Вигенин отпушила делото "Галерия"?

139324
на 04.06.2013
Оная снимка на Станишев и Вигенин отпушила делото Галерия?
Автор:   ПИК

Венелина Гочева предоставила кадъра на журналисти от "Уикенд"

"Вигенин е по-известен с една снимка със Станишев на едни шезлонги и на една яхта", обяви тв водещият Сашо Диков в заядлив разговор със зам-шефката на Народното събрание Мая Манолова.

препоръчано

"Ако разговорът ще се води в такава посока, аз напускам студиото", разгневи се иначе напористата Мая и отказа да опонира на Диков.

Днес ПИК публикува скандалната снимка на лидера БСП и на сегашния външен министър - кадър, който навремето предизвика бурни дебати и пикантни интерпретации. Фотографията всъщност се появи за първи път през лятото на 2008 г. на първа страница на вестник "Уикенд". Според някои версии именно тази публикации е отпушила прословутата разработка "Галерия" на ДАНС, в която бяха подслушвани и следени издателите на вестника Недялко Недялков и Мартин Радославов заедно с разследващия журналист от изданието Димитър Златков. Това са данните на бившия депутат от ДСБ Атанас Атанасов.

Произходът на снимката също е куриозен. По признания на самия Вигенин тя не е правена на яхта, а на екзотичен плаж във Виетнам. На въпросния плаж са присъствали и други членове на изпълнителното бюро на БСП, като един от тях дори е автор на кадрото.

След това снимката попада в ръцете на тогавашната главна редакторка на "24 часа" Венелина Гочева. Тя се притеснява да я публикува и чрез посредник я предоставя в "Уикенд".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК