Автомобилът за подслушване засечен в центъра на София (Снимки)

ЧАС ПИК

Автомобилът за подслушване засечен в центъра на София (Снимки)

20686
на 29.03.2013
Автомобилът за подслушване засечен в центъра на София (Снимки)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Снимки на автомобила, с който според Сергей Станишев са били подслушвани първите ни държавници и политици, се появиха в сайта на "Дневник". Медията твърди, че кадрите са й били изпратени от читател.

препоръчано

 

Сивият "Крайслер" е заснет в 10 часа сутринта на ул. "Шейново" в отсечката между "Кракра" и "Сан Стефано".

Къде е тази сутрин автомобилът за подслушване ?

 

В близост се намира сградата на "Алфа финанс холдинг" (в нея е офисът на Иво Прокопиев - той беше сред подслушваните имена, споменати в сигнала. Прокопиев е издател на "Дневник" и "Капитал"), Българската национална телевизия, посолството на Турция и различни заведения и офиси в жилищни сгради.

 

На извънреден брифинг вчера Сергей Станишев разкри, че екипът за подслушване на Цветан Цветанов се движел със сив ван "Крайслер Вояджър", чийто регистрационни номера били сменяни след всяка операция.

"Не мога да изнеса публично всички данни и твърдения, защото в тях може да се съдържа и класифицирана информация", уточни Станишев. "Сигналът обаче е шокиращ. В него има описание на данни и технология, които му придават достоверност", обясни лидерът на БСП, според когото записите от подслушването отивали директно при Цветанов.

По информация на Станишев, подслушвани са били бившият президент Георги Първанов, настоящият Росен Плевнелиев - по време на съставяне на служебното правителство, еврокомисарят Кристалина Георгиева - при някои от посещенията й в България, Иван Костов - когато е критикувал Цветанов, Волен Сидеров - след като се е обърнал срещу ГЕРБ, Ахмед Доган, Сергей Станишев, Нели Куцкова, Симеон Дянков - периодично, както и бизнесмени като Иво Прокопиев, Георги Гергов, Цветелина Бориславова, Гриша Ганчев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК