Алена със страшна прогноза: Ще се лее кръв в Крим! Очакват ни трета, четвърта и пета световни войни!

ЧАС ПИК

Алена със страшна прогноза: Ще се лее кръв в Крим! Очакват ни трета, четвърта и пета световни войни!

738503
на 28.03.2014
Алена със страшна прогноза: Ще се лее кръв в Крим! Очакват ни трета, четвърта и пета световни войни!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Направих звездна карта на деня и часа на навлизането на червената армия в Украйна през 1918 година, деня в който Никита Хрушчов е подарил Крим на Украйна и деня на референдума. Общата вибрация е носител на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които ще се изявят в бъдещето. С емоционалното решение да подари Крим на Украйна Хрушчов и неговото обкръжение са създали нова негативна карма между руснаци и украинци. Тя трябва да бъде изчистена дори с цената на война, изтъква нумероложката Алена в интервю за столичен вестник.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според нея в полза на Украйна ще бъде да приеме отцепването на Крим, за да не се превърнат в малка територия заради желанието си за запазване на изкуствено придобита териториална цялост. Изводът е, че присъединяването на Крим към Русия не е агресия от нейна страна, а връщане и приобщаване към родината.

Астроложката Алена коментира дали ще има трета световна война така: Предстоят и трета и четвърта и пета, но не сега. Те ще избухнат и приключат до ХХIII век. Тогава оцелялото човечество ще е много по-малко като численост, няма да има държави, пари и религии. Ще бъдем част от семейството на вселенските цивилизации, а Земята ще се управлява от едно правителство.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митев: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК