Арестуваният Тайфи: Не съм правил аз смъртоносната ракия!

ЧАС ПИК

Арестуваният Тайфи: Не съм правил аз смъртоносната ракия!

8375
на 29.12.2015
Арестуваният Тайфи: Не съм правил аз смъртоносната ракия!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тайфи Мекльов, който бе задържан по обвинение, че е произвел и продал на хората от Якоруда ракията убиец, най-сетне проговори. Пред органите на реда той признал, че не е правил ракията, а я бил купил от Петрич и след това я препродал на хората от Якоруда, съобщи преди минути Би Ти Ви. Тайфи отрече да е правил домашен алкохол когато и да било в живота си.

препоръчано

Един от транспортираните късно снощи мъже в реанимация на благоевградската болница след натравяне с ракия е в критично състояние. Няма опасност за живота на останалите седем, но е възможно да имат последващи увреждания на органи, съобщи struma.bg Човекът, който е докаран през нощта е в кома, интубиран е и остава под активно лекарско наблюдение.

Мъжете, които постъпиха тази нощ в МБАЛ - Благоевград обясниха, че ракията която пили била много приятна на вкус и мирис и въобще не допускали че е отровна.

Припомняме, че след натравяне от алкохол по време на "свинска сватба" в събота, в град Якоруда четирима души починаха. Други осем в момента са настанени в реанимация на МБАЛ - Благоевград. Вчера Окръжна прокуратура – Благоевград образува досъдебно производство за престъпление по чл. 350 ал. 3, вр. ал. 1 от НК по повод смъртните случаи в Якоруда. По Закона за МВР за 24 часа бе задържан 46 – годишен мъж, от който е бил закупен алкохола. В дома на сочения за продавач на отровното питие е намерен алкохол, но все още не е изследвана неговата идентичност с консумирания от починалите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК