Астрологът Апостол Апостолов за 2014 г.: Уран и Плутон ни носят бедствия и безредици. Ще се оправим чак през 2018 г.

Бомба

Астрологът Апостол Апостолов за 2014 г.: Уран и Плутон ни носят бедствия и безредици. Ще се оправим чак през 2018 г.

34165
на 06.01.2014
Астрологът Апостол Апостолов за 2014 г.: Уран и Плутон ни носят бедствия и безредици. Ще се оправим чак през 2018 г.
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Светлина в тунела за България няма. Апокалипсис сега. Ясно е, че 2014 г. ще е по-добра от 2015-та, но далеч по-лоша от 2013-та."

препоръчано

Това прогнозира известният астролог Апостол Апостолов пред "Всеки ден".

 "Две отрицателни планети взаимодействат сега - Уран, която астролозите наричат планета на внезапната метаморфоза, и планетата на разрушението и съзиданието едновременно Плутон. Когато тези две планети влязат в лоша взаимовръзка, както е в момента, това предизвиква големи безредици и безпокойства. Хората сякаш подивяват под въздействието им.

  Имало е такова отношение между тези две планети и в навечерието на 1917 г. Тогава в Русия става гражданска война и революция.

Но безредици е имало и в Германия, където през 1919 г. Хитлер основава своята партия. Тези две планети се придвижват много бавно и тяхното въздействие се чувства дълги години. Като са започнали през 1917 г., са завършили едва след 1923 г. Сега ситуацията е идентична за целия свят - Арабската пролет, Турция, Украйна, у нас. Така ще е през цялата 2014 г.

Ще започне да затихва през 2015 г. и окончателно ще се успокоят нещата чак през 2018 г. В България протестите ще продължат.

До 3 години няма да има никакви избори. Правителството е напълно легитимно, работи чудесно и няма никакъв повод за оставки и избори.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК