Атанасова: За КТБ не се говори в доклада на ДАНС

ЧАС ПИК

Атанасова: За КТБ не се говори в доклада на ДАНС

5070
на 28.04.2015
Атанасова: За КТБ не се говори в доклада на ДАНС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Представиха ни доклада, който оценява дейността на ДАНС за 2013г. и който не е внесен в Народното събрание от Министерския съвет, както стана ясно. В него няма данни по отношение на Корпоративна търговска банка.

препоръчано

Това каза председателят на временната анкетна комисия за КТБ Десислава Атанасова. "В доклада на ДАНС за КТБ не се говори. Обсъжда се финансовата и банковата стабилност на държавата, така, както изисква докладът за дейността на държавната агенция. Предвидени са мерки, обсъждани са предизвикателства и е обсъждана цялата дейност на агенцията по отношение на финансовата сигурност и стабилност, както и банкова такава", заяви Атанасова.

По време на закритото заседание на комисията за КТБ, депутатите са се запознали в резюме с докладите на трите одиторски компании, които са им предоставени от прокуратурата, както и с доклада на комисията за надзор над независимите одитори.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК