Бакалов: Никога не бих простил на граничния полицай, убил бебе

ЧАС ПИК

Бакалов: Никога не бих простил на граничния полицай, убил бебе

6398
на 14.09.2014
Бакалов: Никога не бих простил на граничния полицай, убил бебе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вътрешното министерство направи всичко възможно в правомощията си, за да помогне на хората при наводненията, но МВР не може да бъде навсякъде. В крайна сметка не можеш да предвидиш откъде ще изскочи заекът. Това каза в предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви служебният министър на вътрешните работи Йордан Бакалов.

препоръчано

По думите му липсва стройна система за ранно предупреждение при бедствия. Мерките трябва да се вземат навреме, в противен случай само броиш загубите. Трябва да се изгради система за превенция, а не да имаме комисия за предотвратяване на последствията. Затова заедно с моите колеги поискахме представители на Европейската комисия да направят на място мониторинг у нас и да ни дадат съвети за изграждането на такава система, заяви Бакалов.

Попитан какво би казал на граничния полицай Костадин Стоянов, който уби 11-годишната Красимира Кънева в бургаското село Крушевец, министърът заяви: "Бих му казал, че никога няма да му простя. Образувано е дисциплинарно производство и случаят ще завърши с уволнение.

Оттук нататък случаят е в ръцете на съдебната система". В отговор на въпрос Бакалов каза, че не харесва действащия закон за МВР. Той обаче бе категоричен, че докато изпълнява длъжността, ще го спазва такъв, какъвто е.

Вътрешният министър заяви, че МВР ще се бори "доколкото има сили", с търговията с гласове, за да бъдат гарантирани честни избори.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК