Беновска пита Борисов: Кога ще кажете като Чърчил: Не предлагам друго, освен кръв, мъки, сълзи и пот, за да успее България?

ЧАС ПИК

Беновска пита Борисов: Кога ще кажете като Чърчил: Не предлагам друго, освен кръв, мъки, сълзи и пот, за да успее България?

18110
на 24.01.2016
Беновска пита Борисов: Кога ще кажете като Чърчил: Не предлагам друго, освен кръв, мъки, сълзи и пот, за да успее България?
Автор:   ПИК

Господин министър-председател Бойко Борисов, позволявам си да се обърна лично към Вас с въпроса, който задавам от години: „Кой и на какво основание иска и може да управлява България?“

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Настъпило е „време разделно“ и ако започнахме промените през 90-те  години с „шампанско и сълзи“ днес сме в хипотезата „кръв и сълзи“,не ли? Стрелят се на всяка крачка, изнасилват, обират, мамят, режат хора, а в НС /сенаторите на Бг - са на топло и Ви овикват от амвона на властта им, задържана и по незнайни причини, дори когато напускат партиите, с които са влязли в парламента, та тези субекти овикват лично Вас, Борисов и МС, докато избирателите бягат в чужбина  или мрат от студ  и глад, самоубиват се или ги убиват в България? Навън- Европа се разпада, Русия и САЩ ще се разберат, Китай държи 3 трилиона и 700 билиона от доларовия валутен резерв. Какво правим ние?

Нашествието  на бежанците е морално и силово доминиращо. Никакви пари за българите по плана Юнкер? Енергийната  диверсификация – ще я видим през крив макарон, без маслинова паста ,май?

ЕНП Ви наложи,господин Борисов, нефелни коалиционни партньори от породата на Радан и Пепи – хубавото. Не съм мъж да Ви кажа дали стават за нещо, но като гражданин ще Ви заявя вота си, че Радан и Пепи рушат, а не градят.

Под широката Ви мищница  се е гушнал  и президента на държавата, в която живеят най-близките ми хора и Вие също и вашите близки хора, и всички, които не сме избягали още от тук, за да станем берачи на ягоди или донори на сперма и яйцеклетки.

Говори се, че сте перфектен шофьор, сигурно сте и перфектен баща, и перфектен водач на нацията към по-добро бъдеще, знам, че сте изключително отговорен и справедлив човек, виждала съм ,че сте и чувствителен, и емоционален, да не забравяме , че и Вие сте просто човек – като всеки от нас и се вълнувате, и се мъчите да успеете за нас в сложната гео и вътрешно политическа обстановка.Имате ли смелост да ни поведете, но и накъде? Имате ли за  България визия, подобна на великия Чърчил по време на Втората световна война, за да върнете величието на Велика България?

Напомням Ви, господин министър-председателю на България, Борисов, великата реч на министър-председателя на Великобритания Уинстън Чърчил, която много прилича на Вашата задача, днес, за България…

Реч на Уинстън Чърчил пред Камарата на общините, 13 май 1940 г.

Получих от Негово Величество задачата да съставя ново правителство. Очевидни бяха желанието и волята на парламента, и на нацията то да бъде съставено на най-широка възможна основа, и да включва всички партии, както онези, които подкрепяха предишното правителство, така и партиите от опозицията.

Да се състави правителство с такъв мащаб и сложност е сериозно начинание, само по себе си, но трябва да се помни, защото сме в предварителния етап на една от най-великите битки в историята.

Ще заявя: „Не предлагам нищо друго освен кръв, мъки, сълзи и пот.“

Питате, каква е нашата цел? Мога да отговоря с една дума: Победа. Победа на всяка цена. Победа, въпреки, всички ужаси. Победа, колкото и дълъг и труден да бъде пътят към нея, тъй като без Победа няма оцеляване.

Нека това бъде разбрано, няма оцеляване за Британската империя, няма оцеляване за всичко, което Британската империя е отстоявала, няма оцеляване за вековния порив и импулс, с който човечеството напредва към своята цел.

Но аз поемам задачата си с жизнерадост и надежда. Чувствам се сигурен, че няма да допуснем нашата кауза да се провали. Чувствам се изпълнен с увереност и упълномощен да поискам помощта на всички и да заявя: „Елате, нека заедно тръгнем напред с обединени усилия.“

Днес, аз, Беновска питам: Можете ли, обаче, български, хленчещи за щяло и нещяло, политици и избиратели да застанете зад минисър-председателя на България Бойко Борисов в твърди мерки в полза на България?

Днес, аз, Беновска питам: Ще ми отговори ли някой гъбар-избирател или гъбар-политик?! Или ще потъвате, в неделята на изборите,  в „шампанско и сълзи“, гарнирано с отровните гъби на незаинтересоваността  ви  и политическите ви интереси – Борисов да се оправя сам, а избирателите и политиците сме консуматори на съграденото от Борисов…

Днес, аз, Беновска питам: Г-н Плевнелиев, президентът, какво и с кого ще решавате на президентския съвет в понеделник?! И защо не поканихте министър-председателя Борисов и председателите на ПГ в 43 НС- само на Вас ли не Ви е ясно, че управляващите трябва да се консолидирате?! И – сигурен ли сте ,че имат ентусиазъм да Ви изтърпят президентите на България преди Вас и да коментират нещо с Вас, точно с Вас, Плевнелиев, самонареклия се „обединител на нацията“? Настъпило е „време разделно“ и ако започнахме промените през 90-те  години с „шампанско и сълзи“, днес сме в хипотезата „кръв и сълзи“, не ли?

Аз съм Илиана Беновска и питам.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО) Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК