Бойко Борисов е големият победител в супершоуто "ПИК мастърс" (обновена и снимки)

ЧАС ПИК

Бойко Борисов е големият победител в супершоуто "ПИК мастърс" (обновена и снимки)

83952
на 13.09.2015
Бойко Борисов  е големият победител в супершоуто ПИК мастърс (обновена и снимки)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Бойко Борисов и Катина Симеонова победиха убедително с 9:6 гейма на финала Ботьо Пеев и Венци Тодоров в най-големия аматьорски турнир по тенис "ПИК Мастърс".

препоръчано

Пеев и Тодоров стигнаха до сблъсъка с премиера и Симеонова, след като надиграха преди това Мартин Захариев и посланика на Китай Н. Пр. Уей Дзинхуа.

Премиерът посвети победата си на националния отбор по тенис на "Купа дейвис".

Тандемът Борисов - Симеонова показа завидно майсторство. Многобройната публика оцени по достойнство мощните удари на премиера и изненадващите ретури на Катина. Опонентите им Ботьо и Венци също показаха сериозна класа, което бе оценено от феновете. Мачът течеше равностойно и бе достоен за трилър.

Вижте в снимки грандиозното шоу, което премина на Националния тенис център в Борисовата градина.

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК