Брат и сестра най-красиви в България (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Брат и сестра най-красиви в България (СНИМКИ)

38478
на 01.07.2016
Брат и сестра най-красиви в България (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Манекенката Галина Михайлова се окичи с короната на Мис Свят България 2016. 21-годишната красавица бе избрана в сряда вечер на бляскавата церемония в столичен клуб, а лентата й връчи... брат й Калоян Михайлов. Само преди седмица той пък стана Мистър Свят България.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Точно това бе най-изненадващото в конкурса - че двамата най-красиви мистър и мис се оказаха брат и сестра. Короната на новата носителка на титлата бе предадена от миналогодишната Мис Свят България Венета Кръстева. .

Галина ще ни представи на най-престижния конкурс за красота "Мис Свят", който ще се проведе в края на тази година във Вашингтон. Нейна първа подгласничка стана Цветомира Иванова, като тя също ще замине за световен конкурс - "Мис Земя". Втората подгласничка - Десислава Харизанова, отива пък на "Мис Седем континента" в Турция. За третата класирала се също има международна изява. Инес Боянова ще представи българската красота на "Мис Интерконтинентал" в Шри Ланка.

Проф. Любомир Стойков, художникът Ставри Калинов и модната шефка Ивет Григорова бяха сред журито на конкурса. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК