БСП скочи на Хекимян! Служителят на Павел Станчев излъгал зрителите на Би Ти Ви за гостуване на депутата Кирил Добрев

ЧАС ПИК

БСП скочи на Хекимян! Служителят на Павел Станчев излъгал зрителите на Би Ти Ви за гостуване на депутата Кирил Добрев

25098
на 06.11.2015
БСП скочи на Хекимян! Служителят на Павел Станчев излъгал зрителите на Би Ти Ви за гостуване на депутата Кирил Добрев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Остро писмо до ръководството на Би Ти Ви и до шефа на СЕМ Георги Лозанов изпратиха от БСП. Поводът е "манипулация за участие на депутата Кирил Добрев в сутрешния блок. Народният представител трябвало да участва в разговор "Срути ли се пирамидата на "червените фараони" в БСП?". И въпреки че бил обявен, не бил поканен. 

препоръчано

Това е поредната гавра на Павел Станчев и служителите му с БСП. Припомняме, че в дните около изборите в сутрешния блок бе поканен Михаил Миков, но близо 40 минути стоя окабелен и не бе включен в ефир. След това той напусна студиото, а Хекимян обяви, че е решил да си тръгне. Манипулацията бе разкрита първо от ПИК (виж подробности в Още по темата).

Ето какво пишат в писмото си от БСП: 

Обръщам се към Вас заради обявеното и многократно анонсирано, но непотвърдено и нереализирано гостуване на народния представител от "БСП лява България" Кирил Добрев в предаването „Тази сутрин” на 6 ноември 2015г. с тема: "Срути ли се пирамидата на "червените фараони" в БСП". Такава манипулация е повод за размисъл – защо една медия създава дезинформации и какво преследва с това?

 БТВ е с претенция за авторитетна медия и подобно поведение, заблуждаващо зрителите, освен ако не преследва цели и не се опитва да манипулира гражданите, е недопустимо. Непрофесионално и неморално е да се създават условия за груби манипулации извън възложените от закона в национален ефир, още повече- за пореден път екипът на „Тази сутрин” и Антон Хекимян допускат уж „невинни” грешки, насочени срещу БСП.

Зрителите заслужават почтено отношение и ние апелираме да вземете мерки техният интерес да бъде защитен. Защото Вие, като ръководители на медия, добре си давате сметка, че обективността е основно условие вашата медия да разполага с доверието на зрителите и на всички граждани.

Ще се радваме, ако гражданите получат някакво обяснение кой е отговорен за тази манипулация.

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК