Варненец направи безплатна зона за ремонт на велосипеди

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Варненец направи безплатна зона за ремонт на велосипеди

17637
на 05.09.2014
Варненец направи безплатна зона за ремонт на велосипеди
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Варненецът Пламен Георгиев направи безплатна ремонтна велозона, показа БНТ. С малко средства и с помощ от приятели велосипедистите могат да ползват стоянката за ремонт, както и да си напомпят гумите.

препоръчано

Ремонтната зона е направена по западен образец и е под постоянно видеонаблюдение. Въпреки това има и посегателства. 

С усмивка Пламен Георгиев разказва, че ще видят кой е недоброжелателя. "Ще го поздравим, ще му дадем няколко части, ако му трябват, за да може човекът също да си свърши работата, а да не разваля нашата. Идеята е повече хора да карат велосипед", разказа собственикът на велоремонтната зона.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК