Вижте кои столични квартали остават без вода във вторник

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Вижте кои столични квартали остават без вода във вторник

4386
на 28.09.2014
Вижте кои столични квартали остават без вода във вторник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина” с. Горни Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Калина” 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калина” до църквата.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 22 с. Обеля, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 4, ул. 25, ул. 24, ул. 21 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 4 ъгъла с ул. 23.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 30 септември 2014 г. (вторник), във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на ул. „София” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК