Врачански фермер иска да създаде институт за борба с безработицата

Икономика

Врачански фермер иска да създаде институт за борба с безработицата

4760
на 17.11.2014
Врачански фермер иска да създаде институт за борба с безработицата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Врачанският фермер Йордан Малджански потърси ПИК, за да изрази въмущение относно гостуване на финансовия министър Владислав Горанов в предаването "Карай направо" и по-конкретно за думите му относно Северозападна България.

Според него министърът е показал нехайство към неговия регион и е говорил неща в разрез с програмата на ПП ГЕРБ, която предвижда специално отделяне на 1 млрд. лева целево финансиране за Северозападна България. 

Ето какво каза министър Горанов относно Северозападния регион по Нова телевизия: 

"Ще се стремим да харчим колкото изкарваме, а не сегашното поколение да живее за сметка на следващото. Държавата не създава доходи, а правила. За да изхарчи пари финансовият министър, някой трябва да си бръкне в джоба и да ги даде на страната и тя да ги харчи вместо него. И аз искам най-доброто за тези хора, само че за да изхарчим едни пари, ние трябва да ги съберем и това, че някой иска да харчи повече, не трябва да е сметка на дълг."

Мизерията и гладът, които мъчат хората от Северозападна България трябва да тревожат всички държавници и те са длъжни, освен да спазват обещанията от предизборната си програма, да мислят преди всичко за народа, защото именно той ги е избрал.

Господин Малджански е един от хората с будна съвест, който ще държи и ще следи да не бъде излъган. За него това е важен въпрос, защото "човек, тънещ в мизерия, няма желание за работа, а да се самоубие".

препоръчано

Той е решен да създаде институт, който да се бори с безработицата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК