Всяка зодия си има Ахилесовата пета, ето каква е

Бомба

Всяка зодия си има Ахилесовата пета, ето каква е

21620
на 30.05.2017
Всяка зодия си има Ахилесовата пета, ето каква е
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всеки от нас има своите слабости, с които се бори всеки ден. В зависимост от тяхната сериозност, те могат да застрашат душевното ни здраве, отношенията с приятелите и семейството. Да опознаем слабостите си означава да опознаем себе си и да намерим начин да се справим с тях, пише "Ай уомън". А слабостите понякога зависят и от зодията. Вижте кои са най-големите слабости на вашия зодиакален знак:

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Овен

Вие сте първият знак на зодиака и първият, който бяга, когато стане напечено. Куражлии сте, уверени и решителни, но не сте толкова добри с думите. Предпочитате да продължите напред, отколкото да останете и да разрешите проблема чрез разговор. Начинът, по който решавате конфликти е бърз и лесен, но зад гърба си оставяте хора, които заслужават вашите отговори.

Телец

Вие сте най-надеждният знак в зодиака и влагате емоции в отношенията с другите. Посвещавате им се изцяло и имате собственическо чувство, така че когато се появят пукнатини във връзката, ставате несигурни и емоционални. Приятелите и близките ви винаги могат да разчитат на вас и когато не получавате същото отношение в замяна, си изплаквате очите от мъка.

Близнаци

На хората им писва от шегите ви. Понякога нещата са сериозни, а вие винаги се опитвате да ги обърнете на смях. Но вината не е ваша. Вие сте нервни и нерешителни по природа и да се правите на клоун е вашият начин да скриете тази страна от себе си. Хубавото е, че сте адаптивни и с помощта на съвети от приятели можете да прецените по-добре кога е време да сте забавни и кога – сериозни.

Рак

За вас е трудно да поемате отговорност за действията си, защото се страхувате да не развалите отношения, на които държите. Повечето хора може и да не знаят, че сте сантиментални и емоционални. Но показвайки им тази страна от себе си, можете да компенсирате всичките пъти, когато не сте признавали грешките си. Вашите приятели ще оценят честността ви, повярвайте.

Лъв

Трудно е да гледате положително на нещата, когато някой ви разочарова. В това отношение сте особено твърдоглави, защото очаквате винаги най-доброто и когато ви предадат или подведат, не давате възможност за обяснения и извинения. Може да се опитват да ви кажат, че нещата не са чак толкова зле, но за вас те са зле и такива ще си останат.

Дева

Случвало ли ви се е хората да задремят, докато излагате гледната си точка? Това е така, защото задълбавате в детайли, които никой освен вас не забелязва. Вашата срамежливост ви кара да се опитвате да доказвате на околните, че имате с какво да допринесете. Критични сте към себе си и се опитвате да покажете качествата си на околните, дори когато не го искат.

Везни

За вас е естествено да сте в центъра на всяка ситуация. Вие сте справедливи, кооперативни и социални, НО не винаги времето, прекарано под светлините на прожекторите е добро за вас. Не обичате да сте сами, но понякога трябва да се научите да бъдете независими. А приятелите ви ще разберат, че честността и справедливостта ви трябва да са в помощ не само на групата, но и на вас самите.

Скорпион

Вие се привързвате много бързо заради скептицизма си по отношение на хората. Заедно със страстта и увереността си, вие сте недоверчиви и потайни и трябва да знаете точно кое какво е с новите хора в живота ви. Това сближаване може леко да изплаши приятелите ви в началото. Те не виждат, че сте истински човек и приятел.

Стрелец

Оптимистичната ви енергия понякога може да идва в повече на хората. Вие може да си мислите, че казвайки на приятелка, че обувките и роклята й не си подхождат СЛЕД като е излязла от вкъщи, й вършите услуга. Но хората намират вашата откровеност за брутална. Вие пък не обичате да ви ограничават, така че когато имате да казвате нещо, не можете да се сдържите. Може би следващият път просто трябва да ги предупредите.

Козирог

Вие сте отговорни, практични и запазвате хладнокръвие във всяка ситуация. Отвън изглеждате като хора, които знаят какво правят и владеят нещата перфектно. Отвътре обаче се борите с несигурността си и с трудността да прощавате. И понеже цените близките отношения, ви е много трудно да простите на тези, които са ви наранили.

Водолей

Въпреки че имате добри социални умения, обичате да сте независими и да избягвате емоциите. Вашата неспособност да осъществите емоционална връзка може да отблъсне приятелите, които имат нужда от подкрепа. Понякога се дистанцирате от проблемите на другите и може дори да не разберете, че това ги наранява. Когато приятелите ви се нуждаят от помощ, за вас е трудно да отговорите на техните нужди, защото смятате, че вашият начин е най-добрият.

Риби

Вие сте най-добрите приятели, които някой може да има и виждате най-доброто у другите. Но докато фокусирате позитивната си енергия върху приятелите си, то насочвате негативната към вас самите. Страхувате се, че не сте достатъчно добри и се доверявате прекалено много на вселената. А когато тя ви разочарова, обвинявате себе си и се обезкуражавате по отношение на способностите си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК