Въоръжен нападна и ограби пункт на "Еврофутбол" в София

ЧАС ПИК

Въоръжен нападна и ограби пункт на "Еврофутбол" в София

11301
на 15.07.2014
Въоръжен нападна и ограби пункт на Еврофутбол в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Неизвестен въоръжен крадец е нахлул в столичен пункт на "Еврофутбол". Той е успял да отмъкне неголяма сума пари и да избяга от местопрестъплението.

препоръчано

Екшънът се е разиграл днес следобед, когато в пункта на ул. "Тодор Каблешков" 24, не е имало много любители на залозите. Високият, около 30-годишен мъж нахлул вътре и заплашил с оръжие касиерката, пише блиц.

По първоначална информация е успял да задигне под 1000 лева. След това е хукнал към оживения бул. "България", където следите му се губят. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 май - неочаквани обрати за Близнаците, недоразумения в отношенията с партньорите за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 май - неочаквани обрати за Близнаците, недоразумения в отношенията с партньорите за Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Бойко Борисов в Търново: По-нестабилна и слаба държава България не е била - като обран бостан е. Срещнах по пътя една жена, която се червосваше, хвърли червилото и ми вика: Айде, айде.... (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Бойко Борисов в Търново: По-нестабилна и слаба държава България не е била - като обран бостан е. Срещнах по пътя една жена, която се червосваше, хвърли червилото и ми вика: Айде, айде.... (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК