Вятърът на промяната! Маскиран българин открадна суджуците на циганин!

ГОРЕЩО

Вятърът на промяната! Маскиран българин открадна суджуците на циганин!

43231
на 01.03.2016
Вятърът на промяната! Маскиран българин открадна суджуците на циганин!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Това не е сливенска новина. Нито национална. Световна новина е! Българин открадна суджука на циганин, научи Sliveninfo. Случи се в сливенското село Самуилово. Случаят се разследва много активно от полицията в града под Сините камъни.

препоръчано

 

Формално, случката е прозаична. Изчезнали са 50 суджука на Живко Илиев, който притежава барче в ромската махала на село Самуилово. Суджукът е висял на прътове в двора на Живко. Крадецът е заловен на следващия ден. Много лесно, защото Живко има камери, които заснемат двора. Той сам предоставил записите на полицията, научи Sliveninfo.

 

" Разбрах, че на записите се вижда как Стефан Иванов изнася суджуците. Той е безработен. Бил е без маска на лицето и е минал през входната врата. Станало е по тъмно", каза пред Sliveninfo  кметицата на Самуилово Пламена Костадинова. Тя потвърди първоначалната информация, че Живко е от ромски произход, а Стефан е българин.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК