Гавра в „Арена Армеец”! С този „сандвич” нахраниха хората, затворени 30 часа

ЧАС ПИК

Гавра в „Арена Армеец”! С този „сандвич” нахраниха хората, затворени 30 часа

13527
на 26.10.2015
Гавра в „Арена Армеец”! С този „сандвич” нахраниха хората, затворени 30 часа
Автор:   ПИК

Неволните затворници са на ръба на изтощението, краят на кошмара не се вижда

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е сандвичът! Смятате ли, че този сандвич е достатъчен на хората-затворници в зала "Арена Армеец" ... за 30 часа? Това е коментар на страницата във Фейсбук на Канал 3. Техен екип е на мястото на ужаса с преброяването и отчитането на изборните бюлетини след вчерашния вот.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Преди минути по телефона сестрата на жена от една от столичните секционни избирателни комисии заяви, че ситуацията там е драматична. Според Маринела Шаронова жена е починала към 4,30-5 часа тази сутрин и колегите й от СИК са се изправили на крака, за да й отдадат почитта си. 

Сестрата на Шаронова е сред стотиците неволни затворници, обречени на глад и изтощение. "Каза, че е умряла от глад – давали им чай и някакви филии с майонеза. Каза ми, че такова мазало и такъв геноцид никога не е било”. Каза, че е умряла от глад – давали им чай и някакви филии с майонеза. Каза ми, че такова мазало и такъв геноцид никога не е било”, заявила по телефона сестрата на Маринела Шаронова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК