Германия: България удари плесница на Москва

ЧАС ПИК

Германия: България удари плесница на Москва

4088
на 09.10.2014
Германия: България удари плесница на Москва
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

България удари плесница на Москва, след като реши да се откаже от остарелите руски изтребители в авиацията си, предаде германският информационен портал n-tv.de, цитиран от "Фокус".

препоръчано

 Страната-членка на ЕС и НАТО сложи край на дългогодишните военни сделки с Русия и реши вместо това да закупува западни самолети. Това предизвика спор между двете държави. В отговор на критиките, отправени от Москва, временният външен министър Даниел Митов заяви, че България „не дължи обяснение на трети страни”. 

По-рано, в разгара на украинския конфликт руският президент Владимир Путин заплаши, че може да завземе половин Източна Европа за два дни. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК