Гранични полицаи ходят на работа с катафалка (снимка)

ЧАС ПИК

Гранични полицаи ходят на работа с катафалка (снимка)

7959
на 05.09.2014
Гранични полицаи ходят на работа с катафалка (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи, командировани на турската граница в района на Лесово, ходят на работа в Гранична полиция с катафалка, съобщава БТВ. Сигналът e подаден от живеещи срещу входа на Гранична полиция - Елхово, които твърдят, че униформените от няколко дни използват нестандартното превозно средство.

препоръчано

От Гранична полиция - Елхово заявиха, че служителите трябва да идват с осигурен за целта безплатен превоз. Места имало дори в повече. На катафалката ясно личи логото на погребална агенция, а от фирмата твърдят, че собствениците й са в Гърция. От там обясняват още, че имат две коли и не е възможно едната да е била в Елхово.

Полицаите, командировани по границата не пожелаха да застанат пред камерата. От Гранична полиция обещаха проверка по случая и официално становище.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК