Григор Здравков от Легия "Антимафия": Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите

ЧАС ПИК

Григор Здравков от Легия "Антимафия": Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите

38905
на 11.10.2013
Григор Здравков от Легия Антимафия: Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В България било лесно да се смачка всеки бизнесмен и това ставало обикновено по един и същ начин - пускайки го в медиите. Такова е мнението на Григор Здравков, ръководител на Легия "Антимафия" и генерал Атанас Атанасов, изразени пред бТВ.

препоръчано

"Първо намирате журналист, който го определяте за разследващ. После го убеждаваш, че това ще е материала на живота му. Той започва да оре по институциите, задава въпроси, пуска запитвания. После се пуска по телевизиите, канят го там, задължително трябва да мине и през вестниците и сайтовете. Следва крачката, собственик на медия да даде сигнал в ГДБОП. После държавата започва да мачака конкретният бизнесмен", разясни Григор Здравков, как може да се смачка бизнесмен в страната ни.

"Държавата е установила над 800 номера, които са подслушвани незаконно. Когато имат и силна медия, те стават недосегаеми", смята Здравков.

"Вижте, напоследък в публичното пространство започна да се представя Цветан Цветанов като жертва, представяте ли си?", попита генерал Атанасов.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания
ПИК TV x
САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на Капитал на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ) САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на "Капитал" на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК