Григор Здравков от Легия "Антимафия": Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите

ЧАС ПИК

Григор Здравков от Легия "Антимафия": Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите

31754
на 11.10.2013
Григор Здравков от Легия Антимафия: Мачкат бизнесмени по една схема чрез медиите
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

В България било лесно да се смачка всеки бизнесмен и това ставало обикновено по един и същ начин - пускайки го в медиите. Такова е мнението на Григор Здравков, ръководител на Легия "Антимафия" и генерал Атанас Атанасов, изразени пред бТВ.

препоръчано

"Първо намирате журналист, който го определяте за разследващ. После го убеждаваш, че това ще е материала на живота му. Той започва да оре по институциите, задава въпроси, пуска запитвания. После се пуска по телевизиите, канят го там, задължително трябва да мине и през вестниците и сайтовете. Следва крачката, собственик на медия да даде сигнал в ГДБОП. После държавата започва да мачака конкретният бизнесмен", разясни Григор Здравков, как може да се смачка бизнесмен в страната ни.

"Държавата е установила над 800 номера, които са подслушвани незаконно. Когато имат и силна медия, те стават недосегаеми", смята Здравков.

"Вижте, напоследък в публичното пространство започна да се представя Цветан Цветанов като жертва, представяте ли си?", попита генерал Атанасов.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК