ДРОМ сезира Цацаров срещу Националистическата партия

ЧАС ПИК

ДРОМ сезира Цацаров срещу Националистическата партия

5664
на 18.11.2013
ДРОМ сезира Цацаров срещу Националистическата партия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на ромската партия ДРОМ Илия Илиев е внесъл преди минути сигнал при главният прокурор Сотир Цацаров срещу новата Националистическа партия на България. Той определи лансирането на т.нар. "железен юмрук" като агресия, която няма място в правова държава.

препоръчано

"Агресията и омразата, когато е облечена във власт, става много страшно" и даде пример с гръцката партия "Нова зора", която наскоро стана жертва на покушение, завършило с два трупа. Илиев настоя, че ксенофобията трябва да се наказва по примера на Германия, Австрия и Чехия.

"Надяваме се, че главният прокурор Цацаров ще разгледа нашия сигнал и ще вземе мерки в предвиденият от закона разумен срок", подчерта Илиев.

И допълни: "Ние сме най-бедната държавица в Европейския съюз и най-малките ни проблеми са циганите. Ние имаме проблеми с икономиката, със социалната политика, с производството. Имаме нужда от създаване на работна ръка, за да върви държавата напред. За мен този "железен юмрук" е агресия, която няма място в правова държава. Нещата се решават с акъл, а не с агресия".

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК