Евродепутатът Емил Радев: България много добре е представена в ЕНП

Политика

Евродепутатът Емил Радев: България много добре е представена в ЕНП

3447
на 12.07.2014
Евродепутатът Емил Радев: България много добре е представена в ЕНП
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ се вписва много добре в ЕНП, с чувството на победител в изборите за Европейски парламент. Това каза във Варна Емил Радев, евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП, съобщи "Фокус".

препоръчано

Радев посочи, че така се чувстват и почти всички участници в групата на ЕНП, които са в Европейския парламент. По думите му, групата на ЕНП има ясни цели и виждания за бъдещето на Европа.

"ЕНП има и ясни модели за постигането на тези цели, за които нашите избиратели са дали доверието си и разчитат, че в следващите 5 години тези политики ще бъдат проведени", категоричен бе Емил Радев. Той добави, че България е много добре представена в групата на ЕНП и посочи факта, че колегата му Мария Габриел е била избрана за зам.-председател на групата на ЕНП в ЕП. "Това е едно голямо отличие за България. Още един символ за доверието в нашата група е изборът на Андрей Ковачев за квестор в ЕП, т.е. за първи път имаме български представител в управлението на тази институция. Това е поредното доказателство за доверието, което нашите партньори ни гласуват", каза в заключение Радев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК