ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Маги Вълчанова с таен развод! "Мис България" разтури брак с фалирал застраховател

ФОТОГАЛЕРИЯ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Маги Вълчанова с таен развод! "Мис България" разтури брак с фалирал застраховател

277341
на 18.11.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Маги Вълчанова с таен развод! Мис България разтури брак с фалирал застраховател
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бракът на една от най-красивите носителки на титлата "Мис България" Магдалина Вълчанова остана история в дебелите папки с бракоразводните дела. Красавицата от Благоевград тихомълком е подменила семейния си статус от омъжена в необвързана след близо десетгодишно съжителство, шест от които като съпрузи с бившия застраховател Румен Георгиев, научи ПИК.

препоръчано

Вече няколко месеца красавицата, която е майка на двама сина, не живее с бившия си мъж. Според запознати, въпреки неприятния развой в личния й живот, Вълчанова не страда и не е изпаднала в депресия. Миската, наричана Тялото заради убийствено сексапилната си фигура, неглижира провала си като съпруга с делата си като изпълнителен директор на фондацията "Фейс ту фейс", с която се бори срещу трафика на хора.

Преди да се разпадне бракът й, Маги Вълчанова си живеела като принцеса. Доскорошният й съпруг угаждал на всяка нейна прищявка. Един от най-големите му жестова към красавицата било мега луксозно "Бентли", кабриолет, за минимум 200 хиляди лева. Като половинка на състоятелен съпруг, Вълчанова всяка седмица посещавала козметичните салони за фризьор, маникюр и задължително масаж.

Тъй като раздялата е настъпила тихомълком и без фанфари, вестта за нея изненада дори и хора, които са в кръга с добри познати на бишето семейство. Те допускат, че е възможно причината бракът да се пропука, да са и някои финансови несгоди, сполетели Георгиев.

Вълчанова и Георгиев се ожениха на 3 юли 2011 г. в ритуална зала "Възраждане", след което имаха и църковна церемония в храма "Света София". Сватбеният купон пък продължи на красив плаж в съседна Гърция. Реално обаче те се събраха още през 2008 г., когато се роди големият им син Румен.

Вторият им наследник, Андрей, дойде в края на 2013 г. Преди Георгиев, Магдалина имаше дълга връзка с американския бизнесмен Джон Хейзълууд. Заради нея директорът на компания за космически туризъм дори се пренесе в България, и участва в създаването на фондацията й.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК