ЕКСКЛУЗИВНО! Слави Трифонов в секс афера с известна певица, лягали си често заедно

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО! Слави Трифонов в секс афера с известна певица, лягали си често заедно

231350
на 22.12.2015
ЕКСКЛУЗИВНО! Слави Трифонов в секс афера с известна певица, лягали си често заедно
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Секс афера между Слави Трифонов и певицата Лейди Би - шоуменът и скандалната изпълнителка мачкат чаршафите от доста време, но умело прикриват авантюрата си, пише ежедневник.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Наскоро Трифонов покани Лейди Би да му бъде гост в "Шоуто на Слави". Тя го сюрпризира, като лъсна в ефир дибидюс – единствено брокатени лепенки покриваха зърната на гърдите й. Според запознати след появата й в студиото Трифонов не се сдържал и започнал да атакува певицата с палави съобщения.

На Бойка Щерева, както са истинските имена на рапърката, не й трябвало много, за да скочи тутакси в обятията на шоумена.

Още същата вечер двамата се видели, а певицата била взета лично от Слави и закарана в къщата му.

За авантюрата си Лейди Би се похвалила пред свои, че двамата не за първи път си лягат заедно.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК