Екшън в Поморие като на фронта! Камен Куката, Христо Широката, двама техни авери и четирите им съпруги в кърваво меле с руснаци

ЧАС ПИК

Екшън в Поморие като на фронта! Камен Куката, Христо Широката, двама техни авери и четирите им съпруги в кърваво меле с руснаци

148788
на 29.07.2015
Екшън в Поморие като на фронта! Камен Куката, Христо Широката, двама техни авери и четирите им съпруги в кърваво меле с руснаци
Автор:   ПИК

Има ранени

Последвайте ни в Google News Showcase

Камен Балбузанов-Куката, Христо Широков-Широката и двама техни авери, както и четирите им законни съпруги са влезли в масово сбиване с руско семейство на култовия плаж пред бар „Кариби“, в близост до Гранд Хотел Поморие. По време на боя са се включили още руснаци, които подкрепяли сънародниците си. Това съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свой източник, който е бил пряк свидетел на случилото се.

„Беше като на фронта, имаше много кръв – участваха мъже, жени и деца, страшна гледка – полицията ги разтърва, има ранени и днес всички ходят по съдебни лекари, разпити в РУП-Поморие и в РУП-Слънчев бряг, а Куката направо се метна на ламборгинито си и изчезна“, съобщава Флагман.бг, цитирайки своя източник.

Случаят е от понеделник вечерта. Широков бил домакин на три семейства – от Плевен, от където е Куката, от Монтана и от Смолян. Мъжете играели белот на бар „Кариби“, а съпругите им и децата били на барбекю-ресторанта в съседство.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Малките играели на плажа с други деца. Било около 20 часа вечерта.

По някое време едра рускиня започнала да крещи на едно от българските деца, след което провокирала гнева на собствения си мъж и той се намесил в детското сбиване. Жените на Широков, Куката и компания започнали да пищят и да ги викат на помощ, защото настанал хаос между десетина деца от български и руски произход. Разтървавал ги руснакът. Жена му ругаела.

Това е причината да се стигне до жестокото пребиване на руския гражданин А.К., 46-годишен. Той е бил откаран със счупени предни зъби и сменена физиономия в МБАЛ-Бургас.

„Руснакът е съпруг на въпросната чужда гражданка, която предизвика всичко това. Според нея нашите деца са виновни. Семейството има апартамент в Поморие. Те и приятелите им - руснаци, втори ден търсят покрепа в консулството в Бургас, сезирали са и посланика в София, до такава степен усложниха нещата, че сега вече никой не знае кой кого ще съди и за какво“, каза източник от РУП-Поморие.

По дипломатическа линия се изисквало стриктно от нашите полицаи да изведат разследването до край и да се накажат виновните, които според чужденците са Куката и Широката.

Широков стопанисвал плажа пред бар „Кариби“ и бил длъжен да пази реда.

„Не успях да опазя приятеля си – Камен, той е с цепната долна устна, жена му пострада при боя, момиченцето им на 12 години също пострада. Учудвам се защо него го издирват, а руснаците са невинни. Жена му на Камен е в Поморие и вместо да и съчувстват, нея също я викат на разпити“, заяви Христо Широков пред Флагман.бг. Стресирано било и неговото момченце – на 6 години. Ранени били жените и на четиримата.

Според сводката на Пресентъра на МВР Куката е пребил руснака с указателна метална табела.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК