Жандармерия окупира циганската махала в Петрич

Крими

Жандармерия окупира циганската махала в Петрич

5040
на 08.10.2014
Жандармерия окупира циганската махала в Петрич
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Жандармерия окупира ромската махала в Петрич, след като вчера 12 души бяха ранени при стрелба между две фамилии. Всичко започнало преди две нощи, когато под въздействието на алкохол два ромски клана са се скарали и започнали да се замерят с камъни и бутилки. Извиканата полиция успява временно на умиротвори района, но вчера на обед двете фамилии отново излизат с пушки едни срещу други.

препоръчано

„Тук отвсякъде може да се очаква да има стрелба”, обясни пред НТВ Калоян Стойчев, началник на полицейското управление в Петрич. „Като се съберат на групи, се преместват от едно място на друго, без да го очакваме. По принцип досега се ползваха предимно пиратки, но не и пушки”.

Стойчев обясни, че има няколко криминални лица, бивши затворници, които създават най-сериозните проблеми.

Полицията дори се е принудила да отвори преди няколко години полицейско управление, което да се грижи специално за сигурността в махалата.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК