ЖЕСТОКА ДРАМА! Крисия на косъм от смъртта заради мутрата Слави Трифонов

ЧАС ПИК

ЖЕСТОКА ДРАМА! Крисия на косъм от смъртта заради мутрата Слави Трифонов

425668
на 05.01.2016
ЖЕСТОКА ДРАМА! Крисия на косъм от смъртта заради мутрата Слави Трифонов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малката музикална сензация на България била на косъм от смъртта заради болните амбиции на шефа й Слави Трифонов, твърди "ШОУ".

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Трифонов и хората му поеха огромен риск, че не отмениха грандиозния си концерт на 25 септември 2015г., а го осъществиха под открито небе и проливен дъжд.

Част от шоуто е и малката Крисия, която е била изложена на огромна опасност, а в дъното на всичко това стои стремежът за професионализъм на Слави. По негова поръчка малката певица се появила на сцената с бяла рокля, а ръбът на фустата й бе декориран с LED светлини.

„В последния момент видях, че роклята, която поисках да направят за нея – да свети като принцеса с лампички отдолу е подгизнала от водата. Признавам си, че изтръпнах. Накарах това дете да излезе и да пее при тези условия, а тя като истинска професионалистка ме послуша. Не знаех на батерии ли е това нещо на роклята й, може ли да я удари ток?! Стоях и се молех да не съм взел погрешно решение“, споделя след време Слави Трифонов.

Всички от бенда и екипа се притеснявали да не стане късо съединение с техниката.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК