Зам.-шефът на "България без цензура" Ангел Славчев пред ПИК: Протестиращите срещу Бойко са негови хора

ЧАС ПИК

Зам.-шефът на "България без цензура" Ангел Славчев пред ПИК: Протестиращите срещу Бойко са негови хора

17579
на 01.02.2014
Зам.-шефът на България без цензура Ангел Славчев пред ПИК: Протестиращите срещу Бойко са негови хора

Последвайте ни в Google News Showcase

"Основните лица на протестите срещу правителството на ГЕРБ Дончо Дудев и Янко Петров всъщност са хора на Бойко Борисов. Затова те тази сутрин си позволиха да ме обиждат от телевизионния екран. Признаха си най-после, че не са искали да свалят правителството на Борисов. А протестите бяха точно за това. Правителството на Борисов ни доведе до тази отчайваща бедност. Не разбирам морала на двамата. Жалко за тях." Това каза пред ПИК заместник-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев. Той беше един от основните водачи на протестите срещу правителството на Бойко Борисов и срещу монополите през миналата година. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Ангел Славчев нямало да влиза в дебати "с подобни маргинали като Дудев и Петров". "Може би ми и завиждат, защото аз продължавам да вървя напред. А те забравиха, че навремето обикаляха с Николай Бареков страната да се правят на протестъри. Сега стана ясно всъщност какви са били", поясни Ангел Славчев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - гласуват отстраняването на Росен Желязков (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - гласуват отстраняването на Росен Желязков (НА ЖИВО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК