Започват нови разпити за източването на 206 млн. лв. от КТБ

ЧАС ПИК

Започват нови разпити за източването на 206 млн. лв. от КТБ

7706
на 27.10.2014
Започват нови разпити за източването на 206 млн. лв. от КТБ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Започват нови разпити за източването на 206 милиона лева от КТБ. 20 служители в управление „Банков надзор” ще дадат показания по разследването срещу банкера Цветан Василев, съобщава bTV, като се позовава на свои източници.

препоръчано

От БНБ отказаха всякакъв коментар по темата.В управление „Банков надзор” на БНБ има 93 служители, но досега никой от тях не е давал свидетелски показания по делото срещу Цветан Василев за присвояването на 206 милиона лева.

Следователите ще чуят утре първите 20 служители на централната банка.

Досега от банката са били разпитани само подуправителят ѝ Цветан Гунев и директорът на БНБ. Само че, по-късно Гунев стана обвиняем по това дело и така неговите показания загубват своята стойност.

По това досъдебно производство обвиняеми са общо 10 души. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК