Започва делото срещу Волен за скандала на летището във Варна

ЧАС ПИК

Започва делото срещу Волен за скандала на летището във Варна

5540
на 21.07.2014
Започва делото срещу Волен за скандала на летището във Варна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийският градски съд е насрочил за днес първото заседание по делото срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров за скандала на летище Варна. Процесът е за хулиганство, съобщава Новини.бг.

препоръчано

Инцидентът стана в началото на годината, когато по време на полет от София за Варна Сидеров, придружаван от депутати от "Атака", влезе в конфликтпърво с френски дипломат, а след това извън самолета се стигна до сблъсък с един от пътниците и служител на реда, който бе ударен.

Два дни след случая главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на депутата, но той сам се отказа от него. По обвинението за хулиганство Сидеров може да получи наказание до 5 години затвор, а по обвинението за нанасяне на лека телесна повреда се предвиждат до 3 години лишаване от свобода.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК