ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Иван Гарелов разкри приходите на Елена Йончева в ТВ7 (ОБНОВЕНА)

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Иван Гарелов разкри приходите на Елена Йончева в ТВ7 (ОБНОВЕНА)

237617
на 22.10.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Иван Гарелов разкри приходите на Елена Йончева в ТВ7 (ОБНОВЕНА)

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Телевизионният доайен Иван Гарелов разкри пред ПИК приходите на Елена Йончева в ТВ7. Както е известно, през последните дни в ПИК ви запознахме подробно с финансирането на Йончева в БНТ.

препоръчано

Сега потърсихме за коментар по темата и Иван Гарелов, с когото Йончева се познава от дълги година, а след това двамата работиха съвместно и в ТВ7 в предаването „Оригиналът“.

„За участието в предаването ми в ТВ7 Елена Йончева има определен твърд хонорар от 5000 лева на месец. Никакви космически пари не е получавала. Просто твърденията на Бареков не са верни. Няма нищо общо с тях. Това мога да ви кажа. Пак казвам, че в предаването „Оригиналът“ имаше твърд хонорар на месец“, обясни Гарелов пред ПИК.

Както е известно, преди дни ви показахме документи за настоящата депутатката от БСП и бивша журналистка Елена Йончева, която е прибрала близо 700 000 лева от БНТ като брокер на рекламни заставки през фирми с държавно участие и в пълен конфликт на интереси, докато е съжителствала с експремиера Сергей Станишев!

Това става ясно от обемиста папка с документи, с която ПИК разполага. (ВИЖ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА)

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА В ПИК! Защо всички мълчат за провала на преговорите? ГЕРБ и ППДБ май си оставиха вратичка (НА ЖИВО) СУПЕР ИНТРИГА В ПИК! Защо всички мълчат за провала на преговорите? ГЕРБ и ППДБ май си оставиха вратичка (НА ЖИВО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК