ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ближе ли рани БСП след инфарктния пленум вчера - червен депутат за трусовете след кадрила на "Позитано" (ОБНОВЕНА)

ПИК TV

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ближе ли рани БСП след инфарктния пленум вчера - червен депутат за трусовете след кадрила на "Позитано" (ОБНОВЕНА)

51176
на 15.05.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ближе ли рани БСП след инфарктния пленум вчера - червен депутат за трусовете след кадрила на Позитано (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Миков беше лидер на партията в много труден момент, преведе я, направиха се редица добри неща и мисля, че се създаде добра основа за надграждане. Това заяви в студиото на ПИК бившият организационен секретар и депутат от БСП Станислав Владимиров.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Той разкри, че Кирил Добрев ще се заеме с организационната дейност на партията и това е причината да се откаже от депутатското си място. По отношение на това дали Добрев е нагнетил напрежението в партията, Владимиров заяви, че е имало и по-инфарктни пленуми. "Имаме и по-млади партийни другари, нека не ги плашим", допълни той. 

На въпрос защо точно Крум Зарков остава в ИБ и съвместява това с поста депутат, Владимиров заяви, че това е решение на председателя на партията. "Нинова след конгреса е решила да работи с определени наши партийни другари и това е причната често в ИБ да има динамика. Това е решение на председателя. Това не е решение на Националния съвет или на конгрес. Вчера Нинова каза, че иска да намали бройката на членовете на ИБ и народните представители, които съвместяват постовете, да се оттеглят, защото партията изисква много време. По-добре е тези, които ще бъдат по-натоварени в ИБ, да нямат други ангажименти. Аргументът за тези, които останаха, е, че трябва да има някакъв мост", допълни Владимиров. 

Депутатът заяви, че колегата му Александър Симов продължава да бъде активен и ще бъде много полезен на БСП в парламента, където вероятно Нинова иска журналистът да съсредоточи силите си. Владимиров категорично заяви, че БСП не се управлява еднолично и в никакъв случай не е лидерска партия. 

Ако не бяхме направили обновление щяхте да ме питат, защо няма нови лица. Няма как човек да не се изхаби от политиката. Още през 2013 година направихме такова обновление, голяма част от хората не успяха да се наложат. Сега имаме много силна гражданска квота, сигурен съм, че те има какво да дадат на България, заяви Владимиров по отношение на новите лица в партията и осезаемата липса на юристи.  

На въпрос защо отказаха да си сътрудничат с ГЕРБ по важни за държавата ни въпроси като председателството на ЕС, Владимиров първо поздрави партията на Борисов с отличния резултат, но не може да има сътрудничество между двете партии, защото са диаметрално различни. "Ролята на БСП в този парламент е да бъде коректив на това управление. Всички партии сме се обединили около това да се представим на най-високо ниво", заяви Владимиров. Той допълни, че е доволен от добрата оценка дадена от ГЕРБ към Деница Златева, която е оставила много добро наследство. Няма как толкова ярка фигура като Деница Златева да участва в управлението, а ние ще бъдем опозиция, допълни Златева. 

БСП намери най-точния кандидат в най-точния момент, това е по отношение на избора на Румен Радев за президент. Според Владимиров Радев показва добри първи стъпки. За служебното правителство БСП по никакъв начин не са проявили влияние, но пък там където има нередности те са били показвани, но пък не е имало сътресения.
БСП е давала много кадри, както и на други партии. Деница Златева обаче е много ярка фигура в партията, тя извърши изключително много работа, колкото не е направил никой до момента, а ние с нейна помощ сме дали едно добро начало. Владимиров категорично заяви, че социалистите в никакъв случай няма да подкрепят промяната в изборния кодекс за пълен мажоритарен вот и трябва да взимаме пример от добрите европейски практики, а не постоянно да грешим. 

Депутатът заяви, че единственото нещо от което левицата няма да се откаже е имено преизчисляване на пенсиите за всички пенсионери. "Въпрос на дебат е, бюджетът на България не е малък, това е въпрос на приоритет. Аз мисля, че когато имаме най-ниските доходи в ЕС, това трябва да ни е приоритет, няма да отстъпим пред демографската катастрофа. Това са стъпки, които ще продължат в много дълъг период и трябва да има консенсус между всички партии", заяви още Владимиров.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК