Изхвърлиха новородени котенца пред пловдивска клиника! (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Изхвърлиха новородени котенца пред пловдивска клиника! (СНИМКИ)

50923
на 19.04.2018
Изхвърлиха новородени котенца пред пловдивска клиника! (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На 16 април две новородени котенца, мъжко и женско, били изхвърлени пред ветеринарна клиника "Провет" в квартал "Кършияка". "Съвестните" хора, на които е дело постъпката, явно са действали с ясното съзнание, че лекарите от клиниката няма да ги оставят да умрат в кашона оставен отпред.

препоръчано

Ветеринарката, която намерила бебетата казва, че за жалост това е порочна практика от години. В крайна сметка, в момента новородените животинки са на топло, почистени и нахранени и чакат своите стопани, пише "Трафикнюз".

"Клиниката обаче не е приют и добрината не означава наивност. Няма как да останат дълго тук, още по-малко вечно. Все пак тук се лекуват болни животни и това не е най-подходящото място за едни толкова малки и незащитени бебета. Моля всеки, който има желание да осинови някое от тях или и двете, или познава някой, който иска котенце и има желание да му осигури нормален живот, грижи и много любов, да се свърже с мен или да отиде в клиниката. Нека им помогнем да открият своите хора, правилните хора!", написа на стената си във "Фейсбук" д-р Десислава Томова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК