Имате ли бял полумесец на нокътя? Ако не - внимавайте!

Бомба

Имате ли бял полумесец на нокътя? Ако не - внимавайте!

53871
на 04.08.2016
Имате ли бял полумесец на нокътя? Ако не - внимавайте!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Погледни ноктите си: виждате ли яркия полумесец в основата? Това е т.нар. лунула. Като правило, по-голямата част от хората са родени с това, но с възрастта лунулите могат да изчезнат напълно при някои, а при други - да избледнеят...

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Оказва се, че състоянието на лунулата може да показва състоянието на някои органи!

Белият полумесец на ноктите

Официалната медицина допуска диагностицирането на болести по вида на ноктите, по-специално на лунулата. Сега сами може да тествате здравето си!

Ако лунулата присъства на ноктите на пръстите на ръцете - тя е знак за добро здраве. Но ако лунулите са избледнели, зле очертани или несъществуващи, това е знак, че трябва да се вслушате в тялото си.

Също така обърнете внимание на цвета на съществуващата лунула. Жълтото показва очевидни проблеми с черния дроб, синкавото - слабо сърце, а белите петна показват, че тялото няма цинк. Жълтият цвят може да разкрива също и нарушение на мозъчната функция.

Не подценявайте сигналите на тялото! Споделете наученото и с приятели - нека и те да си направят диагностика!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК