Инспектори ще дежурят на Никулден в Кюстендил

Животът днес

Инспектори ще дежурят на Никулден в Кюстендил

3058
на 05.12.2015
Инспектори ще дежурят на Никулден в Кюстендил
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Инспекторите по „Контрол на храните” към Областна дирекция по безопасност на храните в Кюстендил дават дежурства за Никулден. Това съобщи д-р Велка Войнова, началник на отдел „Контрол на храните” към Областна дирекция по безопасност на храните – Кюстендил, предаде радо "Фокус".

препоръчано

"Дежурства ще имаме и днес, както и на 6 декември. Днес хората масово купуват риба за празника”, обясни д-р Войнова. Тя посочи, че рибата и рибните продукти трябва да се купуват само от регистрирани обекти, не от багажници, не от произволно изкарани търговски маси, защото потребителят също има своята отговорност. Сигнали за нередности може да се подават и на горещия телефон на агенцията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Сарафов се скъса да хвали и да благодари на американското посолство и ФБР. Кенет Мертен: Даваме 5 млн. долара за информация за Ружа Игнатова (ВИДЕО)
ново
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК