Кадиев: Апаратът на „Позитано” се опитва да налага мнение

ЧАС ПИК

Кадиев: Апаратът на „Позитано” се опитва да налага мнение

8164
на 27.07.2014
Кадиев: Апаратът на „Позитано” се опитва да налага мнение
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Постарах се в моето изказване да бъда емоционален. Мисля, че хората ги постреснах дори с емоция и с думите, с това, че не спестих истини”. Това коментира кандидатът за нов председател на БСП Георги Кадиев, след като гласува. 

препоръчано

"Аз не разчитам на контролиран вот, за да ви кажа ще имам 100 гласа или 300 гласа. Защото тук списъците ги въртят и ги превъртат по 18 пъти. Апаратът на „Позитано” се опитва да налага мнение", допълни Кадиев. 

Той посочи, че една година е обяснявал, че ДПС са взели цялата власт в парламента. 

„Във всичките икономически комисии, никой не си мръдна пръста да го промени”, уточни Кадиев.

„Всеки кандидат си изгражда щабове, аз нямам подобно нещо и не съм искал да имам. Сергей Станишев дори спомена, че бил чул, че някакъв оръжеен търговец бил купувал делегати. За мен това е абсолютно недопустимо, защото ако тук започнем да се купуваме и продаваме, какво остава навън като отидем”, допълни Кадиев.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК