Камелия и Цветин се натискат като хлапаци (снимки)

ЧАС ПИК

Камелия и Цветин се натискат като хлапаци (снимки)

31975
на 22.03.2015
Камелия и Цветин се натискат като хлапаци (снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Любовта между Цветин и Камелия се развива с пълна сила. Двамата се държат като тийнейджъри, които са се намерили съвсем скоро.

препоръчано

Селфитата им карат почитателите на певицата всеки път да изпадат във възторг. Често кадрите изобразяват страстните им целувки, ласки в леглото или как влизат в банята по хавлии.

Интересното е, че Камелия и Цветин са минали през много трудности, но никоя от тях не е успяла да ги раздели. Дори са денонощно заедно и въпреки това успяват да съхранят любовта си жива и да не си омръзват, пише „Блясък“.

Гаджето на певицата е неин озвучител, което налага да е непрекъснато до полата й и да не изпуска нейно участие. Откакто Камелия прекрати договора си с „Пайнер“, стана и неин мениджър.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК