Камион се завъртя и "кацна" върху дърво на Е-79 (снимки)

ЧАС ПИК

Камион се завъртя и "кацна" върху дърво на Е-79 (снимки)

26756
на 26.09.2014
Камион се завъртя и кацна върху дърво на Е-79 (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежкотоварен автомобил е излетял от пътя и буквално се приземил в короната на крайпътно дърво, съобщи tribali.info.

препоръчано


Произшествието е станало преди около час на международен път Е-79 малко преди Мездра в посока към София. Камионът поднесъл на мокрия асфалт, завъртял се на пътното платно и излетял през мантинелата. Отстрани има дере и само тежестта на ремаркето е спасила возилото от това да се преобърне в канавката.


Шофьорът на камиона е откаран в центъра за спешна медицинска помощ в Мездра. Макар че ударът е доста сериозен, състоянието му е стабилно, съобщиха от здравното заведение.
Движението на мястото на инцидента е затруднено. Ремаркето на камиона е препречило едната лента на пътното платно. Служители на пътна полиция регулират трафика.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК