Клиенти на кръчма налетяха на полицаи заради „паяк“

Крими

Клиенти на кръчма налетяха на полицаи заради „паяк“

4952
на 02.08.2014
Клиенти на кръчма налетяха на полицаи заради „паяк“
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Люта разправия за неправилно паркиран автомобил се развихри между посетители на заведение и служители на общинската служба за репатриране в Русе. Инцидентът станал край заведение на ул. „Даме Груев“, където служителите били изпратени да репатрират неправилно паркират автомобил.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Собственикът на колата, 39-годишният Г.Т. и приятелят му В.В., който бил в заведението, обаче били на друго мнение. Налетели на служителите на „паяка“ и съпровождащия ги униформен служител на МВР, съобщава "Русе Нюз". Схватката се разгорещила и се наложило да търсят помощ от намиращи се в близост други полицейски служители. 

В.В. обаче не само че отказал да се легитимира, но и и започнал да избутва полицаите. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК